2016. április 28. | TippekAjánló | olvasók: 363

A vegán babamokaszin

“Kézzel varrt, puhatalpú, vegán babamokaszin, megfizethető áron, textilbőrből. Benti-, kocsicipőnek, kúszó-mászóknak és totyogóknak.”

Őszintén szólva, már többször vissza kellett keresnem ennek a babamokaszinnak a fantázianevét, mert mindig kimaradt az egyik szó. Tender…. meg toes! Tender Toes! Puha Lábujjkák — egyből beugrott az a két kis szalonnatarély a lábikók végén…

A vegán mokaszin szó viszont határozottan megmaradt, mert szoktalan volt a párosítás. Pedig vegánnak lenni annyi, mint nem fogyasztani és használni semmilyen állati eredetű terméket — se bőrtáskát, se bőrcipőt. Ezért az élni és élni hagyni életfilozófia a textilbőr mellett teszi a le a voksot. A Tender Toes mokaszinok alapanyaga a műbőr egy speciális változata, ami már nem PVC-bevonatú, hanem polyurethan, ezért alkalmas egészségügyi és cipőipari célokra is, mert egyszerre lehet vízzáróvá és légáteresztővé tenni. Ezért költséghatékony és állatbarát megoldás a Tender Toes babamokaszin.

A másik, ami megfogott a Tender Toes oldalát, kommentjeit nézegetve, az a kedves és közvetlen légkör, mintha csak egy kis üzletbe nyitottam volna be, ahol ott ül a szöszke Erika azzal a kedves mosolyával, és szabja, ölti a mini mokaszinokat, körülötte az imádott kutyusai és ölben a 4 hónapos kisfia. Gyanítom, hogy nem minden “munkanapja” ilyen idilli, mert nehéz kicsi baba mellett színvonalas tevékenységet végezni, de ahogy ő fogalmaz:

A varrás kikapcsol, ugyanakkor hihetetlen motivációt is ad. Fantasztikus érzés az alkotás folyamata, ahogy egy egyszerű anyagdarab átalakul a kezeim között, hogy ebben a formában a leendő megrendelőnek és kicsi viselőjének, vagy csak az oldalra tévedt nézelődőnek, hasonló örömet okozzon.”

Ezért is buzdítanék arra mindenkit, hogy az édesanyák által készített termékeket részesítsük előnyben, amikor szükségünk van valamire. Annyian vagyunk, annyiféle ötlettel és már megvalósult álommal — termékkel vagy szolgáltatással —, hogy első körben tényleg érdemes anyaberkekben keresgélni.

Nekem ez már nem csak egy akármilyen babamokaszin a 2 hónapos Róza unkahúgom lábikóján, hanem egy motiváló történet egy másik anyukáról, akinek ilyen módon is elmondhatom, hogy hajrá! Sok siker neked!

 

  • mokaszin a Dunaparton
  • mokaszin a zöldben
  • Tender Toes babamokaszin

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×

eDM (elektronikus direkt marketing) fogalma:

Minden olyan blogértesítő, e-mail, tájékoztatás stb., ami tartalmazza a blog nevét, megjelölését, tevékenységét.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/janofeke/xdomains/nekunkbevalt.hu/wp-content/themes/superblog/nekunkbevalt/functions.php(1285) : eval()'d code on line 1