2017. november 15. | Rólunk | olvasók: 324

Üdvözlünk a Nekünk Beválton!

Emlékszem még, amikor az első posztot tettem ki a Facebook-oldalra, altatás közben, félkézzel pötyögve a laptopon. Akkoriban kérdezte meg a férjem kedvesen – érdeklődni akart –, hogy posztoltam-e már a Nekünk Mindegyre? És lám, most itt vagyunk!

A Rólunkban mi vagyunk.

Az Anyaság menüpont alatt találod, ami bennem mocorgott, kitörni készült vagy éppen mosolyt csalt, megérintett az elmúlt 5 év alatt. Olyan főbb témák, mint a család, párkapcsolat, énidő is idekerültek. Apának is szabad a bejárás!

A Gyereknevelés menüpont alatt osztom meg azokat a felismeréseket, összefüggéseket és tapasztalatokat, amik a megoldás felé vittek.

A Tippek alatt rendszerezem mindazt, ami nekünk bevált. Receptek, ajánlók, dackerülő tippek, konkrét helyzetekre, konkrét megoldások.

A Sorozatok fül alatt olyan témákban tudsz elmélyülni, mint például a büntetésmentes nevelés vagy az altatási szokások.

Az Archívumban pedig könnyen megtalálsz minden tartalmat, akár évre, hónapra lebontva.

Köszönöm a támogatást, a részvételt és a véleményed! Ha kérdésed van, vagy témajavaslatod, írd meg itt, a bejegyzés alatt! Küldhetsz privát üzenetet is, ha ide kattintasz: Küldök!

Olvasgass, kommentelj össze mindent és találkozzunk holnap is — mi itt leszünk!

A Facebookon rövidebb posztokkal is találkozhatsz, de azon keresztül is értesülhetsz a honlapra felkerülő írásokról. Instagramon pedig további “vizualizáljuk” azt, ami nekünk bevált 🙂

 

 

 

3 hozzászólás ehhez: “Üdvözlünk a Nekünk Beválton!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×

eDM (elektronikus direkt marketing) fogalma:

Minden olyan blogértesítő, e-mail, tájékoztatás stb., ami tartalmazza a blog nevét, megjelölését, tevékenységét.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/janofeke/xdomains/nekunkbevalt.hu/wp-content/themes/superblog/nekunkbevalt/functions.php(1285) : eval()'d code on line 1