2014. január 5. | TippekHozzátáplálás | olvasók: 121

Sült zöldségek

Nézni, ahogy a kicsikéd először nyammogja el úgy igazán az elé rakott ételt, semmi püré, semmi kiskanál, csak úgy csupasz kezecskével ő választ a csupaszín tányérról és a 4 db fogacska vidáman darabol — ezek azért szívet melengető pillanatok…

A bőségesen kivajazott tepsire rápakoltam a feldarabolt krumplit, répát, sütőtököt, céklát, paradicsomot, fokhagymát és lefedtem alufóliával. Tuti tipp a barátnőmtől: a második lap alufóliának megnyálaztam a szélét, hogy teljesen rátapadjon a másikra, így nem szökik ki a meleg a két lap érintkezésénél. 200 fokra előmelegített sütőben 30 percig főtt, aztán fólia nélkül még 15 percig sült. Épp hogy ráolvadt a reszelt sajt és ellőttem a fotót, mikor megindult érte a kis mancs, aki addig lesben ült a bal karomon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

×

eDM (elektronikus direkt marketing) fogalma:

Minden olyan blogértesítő, e-mail, tájékoztatás stb., ami tartalmazza a blog nevét, megjelölését, tevékenységét.