2014. május 28. | TippekReceptek | olvasók: 59

Spenótos tészta 1.

Mikor a reszelt sajt a tésztára olvad a spenót alatt és átsuhan egy nyárszagú szellő, a nyirkos kis talpak megtalálják helyüket — ilyen egy boldog pillanat.

Egyszerűen jó spenótos tészta:

– 1 csokor spenótlevél olivaolajon párolódik 3 gerezd fokhagyma társaságában

– közben fő a tészta, ez most alapból spenóttal és paradicsommal színezett/ízesített fajta

– 5 perc után a spenótra szórok egy csipet pirospaprikát és fél evőkanál teljeskiőrlésű lisztet, majd felöntöm kb. 1,5 dl hideg tejjel és simára keverem

– amíg rottyan egyet, leszűröm a tésztát.

15 perces anyabarát megoldás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

×

eDM (elektronikus direkt marketing) fogalma:

Minden olyan blogértesítő, e-mail, tájékoztatás stb., ami tartalmazza a blog nevét, megjelölését, tevékenységét.